Leerlingenraad

"De leerlingenraad bestaat uit een groep leerlingen en een docent als begeleid(st)er. De leerlingen in de leerlingenraad zitten in alle jaarlagen en op alle niveaus op school. We zorgen voor de tevredenheid van onze medeleerlingen. Leerlingen kunnen bij ons aangeven aan welke dingen op school nog wat moet worden veranderd. Dit kan over het veranderen of invoeren van schoolregels zijn tot bijvoorbeeld het aangeven dat een klok niet goed loopt of een tafel of stoel die kapot is.

Elke week komen we een grote pauze bij elkaar om te overleggen over activiteiten waar we op dat moment mee bezig zijn. Door elkaar vaak te zien, werken we goed samen en krijgen veel voor elkaar met zijn allen! Zo hebben we al een aantal belangrijke regels ingesteld: je mag nu bijvoorbeeld overal in school met je telefoon werken, zolang je maar geen geluid maakt. Dit geldt natuurlijk niet voor de lokalen!

Ook vergaderen we regelmatig met de heer Van den IJssel, de rector van onze school. Zo kunnen we goed communiceren met de schoolleiding over wat er nog moet gebeuren. Waar we mee bezig zijn, maar ook over dingen die al gewoon goed gaan. Heel veel dingen dus!

De samenstelling van de leerlingenraad is:
Elise Gelderloos (A5)
Kim Schoneveld (H4)
Frank Solleveld (H4)
Lotte Elfrink (A4)
Lidewij de Bonth (H3)
Jesse Volbeda (H3)
Robbert Solleveld (A5)