Open Dag Vlietland College

Op zaterdag 13 januari 2018 is de Open Dag van het Vlietland College. Het ideale moment om onze school wat beter te leren kennen. Op de Open Dag kun je van alles doen: volg een proefles, praat met leerlingen en leraren of  doe een spannend proefje bij scheikunde. Loop ook eens op je gemak door het gebouw, snuif de geur op en neem een kijkje in de lokalen. Je bent van harte welkom! De Open Dag duurt van 10.00u tot 13.00u.  Hier vind je het programma van onze vorige Open Dag.  


Proeflessen 


De leerlingen van het Vlietland College zijn vaak erg te spreken over de enthousiaste leraren op school. Wil jij weten wat ze daar precies mee bedoelen? Volg dan een van de korte lesjes die gegeven worden. Benieuwd naar Scheikunde, Biologie, Nederlands, Frans of een ander vak? Kijk in het programma welke lessen je het liefst volgt.

Voorlichting voor ouders


Voor ouders zijn er verschillende voorlichtingslessen. Laat u informeren over de overstap van de basisschool naar de middelbare school. Wat komt daar allemaal bij kijken? En waarin verschilt het Vlietland College van andere scholen in de buurt? We vertellen het u graag. 

En meer… 


Maar er is meer. Houd je van muziek maken of toneel? Doe dan mee aan de creatieve workshops in de grote aula. Daag je ouders uit in de werkwoordenwedstrijd bij het vak Nederlands (wie maakt de minste fouten met d’s en t’s ?). Je kunt ook een rondje lopen op de onderwijsmarkt om gewoon een gezellig praatje te maken met onze leraren en leerlingen.  


Praktische informatie


Nog even de belangrijkste informatie op een rij: 

 

  

Het Vlietland College, Apollolaan 262, (071) 5769243   

Naar brugklas AtheneumNaar brugklas HAtheneum
Naar brugklas vwo / havoNaar brugklas havo / mavo