Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie. Toestaan

Nieuws

Een nieuwe website!

Als je dit leest, bezoek je de spiksplinternieuwe website van het Vlietland College. We hebben, na jaren trouwe dienst, vaarwel gezegd tegen de oude website. De nieuwe site werkt snel en handig op alle devices (je computer, je telefoon en je tablet) en heeft een flinke opfrisbeurt gekregen, qua tekst en lay-out. 

 

Wat is er veranderd? 

Op de nieuwe website is best wel wat veranderd ten opzichte van de oude. De voornaamste verandering is dat we de website veel meer gericht hebben op leerlingen uit groep 7/8 en hun ouders. We willen deze doelgroep via de website kennis laten maken met onze school en sfeer laten opsnuiven. Dat betekent dat heel veel informatie die bedoeld is voor leerlingen die al op het VLC zitten (en hun ouders) naar het leerling- of ouderportaal verplaatst is.

Inloggen voor leerlingen, ouders en personeel

Zoek je pta's, contactgegevens van docenten, overgangsnormen, schoolregels of de schoolgids? Ze staan niet meer op de openbare website, maar achter de schermen. Log in door helemaal bovenaan op deze website op "Inloggen" klikken. Of ga naar: 

> http://leerlingen.vlietlandcollege.nl
> http://ouders.vlietlandcollege.nl
> http://personeel.vlietlandcollege.nl 

Tips, vragen en opmerkingen 

Kom je dingen tegen op de nieuwe site die niet kloppen? Mis je belangrijke informatie? Heb je een tip? Of wil je ons gewoon een compliment geven? Stuur ons een mail en we maken er werk van: pr@vlietlandcollege.nl 

 terug