Jaarkalender


Bekijk hier onze jaaragenda van het schooljaar 2018-2019

 


10 01
Toetsen Op Niveau (TON-dag)

Het Vlietland College organiseert drie keer per jaar een TON-dag. TON staat voor Toetsen op Niveau. De dag is bedoeld voor leerlingen die wat extra hulp nodig hebben bij een vak. Ze volgen in kleine groepjes een intensieve bijspijkerles voor dat vak om weer helemaal op niveau te komen. 

12 01
Open Dag Vlietland College

De Open Dag van het Vlietland College wordt ieder jaar heel druk bezocht. Iedereen kan dan een kijkje nemen in de keuken van onze school. Er wordt informatie gegeven en je kan leuke proeflesjes volgen! Er worden ook speciale informatiebijeenkomsten gehouden, onder andere over onze atheneumbrugklassen en het aanleren van academische vaardigheden.  Er is uiteraard ook veel informatie over onze unieke HAtheneum-brugklas.

> Meer lezen over de Open Dag

24 01
Informatieavond Atheneum / HAtheneum

Op donderdag 24 januari 2019 (start 19.30 uur) organiseren we een speciale informatieavond voor het atheneum en het HAtheneum. Onze atheneumklassen onderscheiden zich doordat er vanaf de brugklas gefocust wordt op het aanleren van academische vaardigheden. Het HAtheneum biedt kansen voor gemotiveerde havoleerlingen die willen doorgroeien naar het vwo-niveau.

De informatie is gericht op ouders, maar de kinderen zijn van harte welkom.