Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie. Toestaan

Maak kennis met het Vlietland College 

 

Een nieuwe school kiezen is best wel spannend. Het is belangrijk dat je je thuisvoelt op een school, want op jouw nieuwe school breng je misschien wel vier, vijf of zelfs zes jaar door. Op het Vlietland College ben je in ieder geval van harte welkom. Kom gerust langs op een van onze kennismakingsactiviteiten. 

 

Open Dag - 13 januari 2024

Op 13 januari 2024 vind onze Open Dag plaats. We organiseren voor leerlingen uit groep 7, groep 8 en hun ouders een spetterend programma. Ga naar de pagina van de Open Dag voor meer informatie. 

Experience Day - 15 november 2023 & 24 januari 2024 

Onze Experience Day is elk jaar een grote happening. We organiseren er twee: een in november en een in januari. Leerlingen uit groep 7 en 8 kunnen onze school dan zelf ontdekken! Ga naar de pagina van de Experience Day voor meer informatie. 

Kennismaking ouders - 31 januari 2024

Ook voor de ouders is het belangrijk om kennis te maken met ons. Op 31 januari i is het mogelijk voor ouders om het Vlietland College beter te leren kennen.  's Avonds, vanaf 19.00u ontvangen julie meer informatie over onze school. 

Rondleidingen op school

Wil je een rondleiding door onze school? Dat kan! We geven rondleidingen op verschillende data. Je kunt je hiervoor aanmelden. 

Open Dag App

In de app van het Vlietland College kun je alvast leuke en handige informatie vinden over onze school. Via deze app ben je ook op de hoogte van het laatste nieuws over onze school. De app blijft actief, ook na de open dag! Handig: Op deze app kun je verschillende middelbare scholen in deze regio vinden.

> Download de Open Dag App in de Appstore of Google Play  en selecteer het Vlietland College!

Bezoek met groep 8

Met jouw groep acht mag je een bezoek brengen aan het Vlietland College. Je krijgt dan les van een aantal van onze docenten. Omdat onze leerlingen ook op school zijn en lessen volgen, kun je goed zien hoe het er bij ons aan toegaat. Jouw juf of meester kan hiervoor een afspraak maken. 

Brochures

Voor leerlingen en ouders maken we ieder jaar een brochure waarin je meer kunt lezen over onze school. Hieronder vind je de brochures van 22/23. Zodra de brochures van 23/24 gereed zijn komen ze op deze pagina te staan.

> Naar de brochures van dit schooljaar

Wil je op een andere manier kennismaken met het Vlietland College? Neem dan contact op met de afdelingsleider brugklassen en HAtheneum Jolie van den Heuvel: j.van.den.heuvel@vlietlandcollege.nl 

Heb je je keuze al gemaakt en wil je volgend schooljaar naar het Vlietland College? Meld je dan aan via het aanmeldformulier