Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie. Toestaan

Maak kennis met het Vlietland College 

 

 

 

Een nieuwe school kiezen is altijd spannend, maar we begrijpen goed dat het in deze gekke tijd nog wat spannender is, Wij vinden het belangrijk dat je kunt voelen of je je thuisvoelt op een school, want op jouw nieuwe school breng je misschien wel vier, vijf of zelfs zes jaar door. Op het Vlietland College doen we er daarom van alles aan om jou toch kennis te laten maken met ons. We zetten alle mogelijkheden graag voor je op een rijtje: 

 

Open Dag App

In de app van het Vlietland College kun je alvast leuke en handige informatie vinden over onze school. Via deze app ben je ook op de hoogte van het laatste nieuws over onze school. De app blijft actief, ook na de open dag!
Handig: Op deze app kun je verschillende middelbare scholen in deze regio vinden.

Bezoek met groep 8

Met jouw groep acht mag je een bezoek brengen aan het Vlietland College. Je krijgt dan les van een aantal van onze docenten. Omdat onze leerlingen ook op school zijn en lessen volgen, kun je goed zien hoe het er bij ons aan toegaat. Als jouw juf of meester nog geen afspraak heeft gemaakt, dan kan dat nog steeds. 

Open Dag - 9 januari 2021

Op 9 januari 2021 vond onze Open Dag plaats.
We organiseerden voor leerlingen uit groep 7 en 8 een online programma.
Ook voor ouders was er een speciaal interactief online programma.
Klik hier voor meer informatie!

Experience Day - datum nog onbekend

Onze Experience Day is elk jaar een grote happening. Vanwege de corona-maatregelen is op dit moment  nog niet bekend wanneer we deze dag mogen organiseren.
Meer informatie vind je hier.

Voor leerlingen uit groep 7 willen we later in het schooljaar nog een aparte middag organiseren.

Kennismaking ouders - 3 februari 2021

Ook voor de ouders is het belangrijk om kennis te maken met ons. Op 3 februari is er een online informatieavond speciaal voor ouders.

Wil je op een andere manier kennismaken met het Vlietland College? Neem dan contact op met de afdelingsleider brugklassen en HAtheneum Jolie van den Heuvel: j.van.den.heuvel@vlietlandcollege.nl 

Heb je je keuze al gemaakt en wil je volgend schooljaar naar het Vlietland College? Meld je dan aan via het aanmeldformulier