Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie. Toestaan

Nieuws

Afsluitend zomerfeest brugklassen en ouders

Voor de brugklassers zit het eerste jaar op de middelbare school erop. De overstap van de basisschool naar de middelbare school is meestal spannend, maar ook hartstikke leuk. Op maandag 8 juli hebben we met onze brugklassers en hun ouders geproost op een succesvol jaar. Bovendien is er een mooi bedrag opgehaald voor verschillende goede doelen. 
 

Samen 

Leerlingen en ouders waren uitgenodigd voor een gezellig zomerfeest. Ook de mentoren en leerlingmentoren waren aanwezig. Er waren hapjes en drankjes en er was ruim de tijd om terug te blikken op het eerste jaar. Op het Vlietland College geloven we in de kracht van het samenwerken. De leerlingen, ouders én docenten zorgen samen voor een mooie en soepele carrière op de middelbare school. Het was dan ook leuk om deze dreamteams vandaag het schooljaar te zien afsluiten. 

Geld opgehaald voor goede doelen 

Bijzonder aan dit zomerfeest was de actie van de tweedeklassers. Bij het vak Levensbeschouwing, ethiek en filosofie (LEF) dachten ze na over wat zij belangrijk vinden in het leven. Op basis daarvan kozen ze een goed doel. Tijdens het zomerfeest werden verschillende spullen verkocht die door de tweedeklassers gemaakt zijn. Van zelfgemaakte borden en vogelhuisjes tot zwembadthermometers en kettinkjes. De opbrengst (nu al een kleine 150 euro) wordt verdeeld onder de goede doelen. Op onze sociale media kun je bewonderen welke prachtige pareltjes er aan de man zijn gebracht. terug