Nieuws

Kom kijken bij het allereerste VLC-kerstconcert!

In de week voor kerst wordt er dit jaar een fantastisch kerstconcert georganiseerd voor leerlingen, docenten, ouders, vrienden en mensen uit de buurt. Het programma zal bestaan uit een mix van kersthits en bekende oude en nieuwe nummers rondom het thema eenzaamheid & verbinding. Met het concert hopen we een mooi bedrag op te kunnen halen voor een goed doel dat eenzaamheid bestrijdt en mensen verbindt: Resto van Harte.

Resto van Harte is een sociaal buurtrestaurant met vestigingen door heel Nederland en maar liefst vier vestigingen in Leiden. Mevrouw Meershoek (docent Engels) is vrijwillig chef bij de locatie Slaaghwijk in Leiden Noord. Iedere woensdagavond wordt daar voor slechts €7,- een gezond en lekker drie-gangen diner op tafel gezet. Mensen met een smalle beurs kunnen zelfs voor €4,- aanschuiven. Resto Van Harte wil eenzaamheid en sociaal isolement onder de aandacht brengen en actief bestrijden. Dit doen ze door mensen uit alle lagen van de bevolking met elkaar in verbinding te brengen, zodat zij samen kunnen koken, samen kunnen eten en vooral zelf een bijdrage te leveren aan een leefbare gemeenschap. Voor reserveringen en meer informatie kunt u terecht op www.restovanharte.nl.

Wij nodigen u graag uit om Resto van Harte te steunen door voor de symbolische Resto-prijs van €7,- euro een kaartje te kopen voor het kerstconcert en op woensdag 18 december te komen genieten van het feestelijke concert dat leerlingen en docenten samen aan het voorbereiden zijn!

Woensdag 18 december

- middagvoorstelling: 15.30-17.00 uur

- avondvoorstelling: 19.00-21.00 uur

Kaartverkoop: Vanaf 10 december iedere werkdag van 12.00 tot 12.25 uur met contant geld aan de conciërgebalie van het Vlietland College.  

  • Volwassenen €7,-
  • Leerlingen €4,- (op vertoon van schoolpas)
  • Aan de deur: €9,-

Reserveren: u kunt uw kaarten ook reserveren via dit formulier. Deze kaartjes kunt u ophalen aan de kassa en ter plekke contant betalen. 

Graag tot ziens bij het VLC kerstconcert!

 terug