Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie. Toestaan

Experience Day

 

Twee keer per jaar organiseren we op het Vlietland College een Experience Day. Op woensdagmiddag 25 januari 2023 is de volgende. Tijdens deze middag kun je als leerling uit groep 7 of 8  kennis komen maken met onze school. Het wordt een interactieve middag, met leuke spellen, proeflesjes en workshops. Zo kun je écht beleven hoe het is om op het Vlietland College te zitten. 
 

Interactieve workshops

Tijdens deze dag kun je workshops volgen bij verschillende vakken van school, er is voor ieder wat wils. Creatievelingen kunnen bijvoorbeeld meedoen aan workshops bij tekenen of techniek. Maar er is ook een spannende break-in room bij de sciencevakken (natuurkunde, scheikunde en biologie). Of wat dacht je van een sportieve middag? In de gymzaal kun je klimmen op onze échte klimmuur. In het inschrijfformulier zie je precies voor welke activiteiten je kunt kiezen. 
 

Al een keer meegedaan met een Experience Day?

Ben je al een keer geweest op een Experience Day van het Vlietland College? Geen nood. Je kunt gerust nog een keer meedoen. We bieden altijd een boel activiteiten aan en ook regelmatig nieuwe onderdelen. Je kunt je dus gewoon inschrijven voor andere activiteiten dan de vorige keer. 
 

Aanmelden

Om mee te doen aan de Experience Day moet je je aanmelden. Dat kan vanaf een paar weken van tevoren. Houd deze pagina in de gaten voor het inschrijfformulier. 
 
 

Flyer Experience Day