Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie. Toestaan

Experience Day

 

Op woensdagmiddag 9 februari 2022 vindt de Experience Day van het Vlietland College plaats zodat huidige groep 8-leerlingen kennis kunnen maken met onze school. 


Aanvankelijk stond onze Experience Day gepland op 26 januari. Om goed in te kunnen spelen op de nu geldende maatregelen verplaatsen we de Experience Day naar woensdag 9 februari. Wij zullen werken met twee tijdsloten, zodat we met minder leerlingen tegelijk op school aanwezig zijn. In plaats van drie workshops bieden we twee workshops aan, zodat we genoeg plek hebben om iedereen op een veilige manier  te ontvangen. Doordat we met twee tijdsloten gaan werken hebben we gekozen voor de starttijden 13:00 uur en 15:00 uur. We delen de aangemelde leerlingen in op basis van de doorgeven keuzes (keuze 1 en 2) én op basisschool. Uiterlijk vrijdag 4 februari ontvangt u een bevestigingsmail hoe laat we uw zoon/dochter verwelkomen op onze Experience Day.

Groep 8
Helaas is één van de geldende maatregelen dat op dit moment alleen leerlingen van groep 8 middelbare scholen mogen bezoeken. We begrijpen dat dit voor de leerlingen uit groep 7 een grote teleurstelling is. Daarom onderzoeken we of het mogelijk is om later in het jaar een tweede Experience Day te organiseren speciaal voor die leerlingen die nu niet kunnen deelnemen. Voor jullie geldt: houd onze website in de gaten voor meer informatie (of download de OpenDag- app zodat we je dan een pushbericht kunnen sturen om je verder te informeren)

Als uw zoon/dochter zich al heeft opgegeven voor de workshops blijft deze aanmelding staan. Mocht uw kind toch nog graag willen wisselen van workshop, dan kan dat door het formulier nogmaals in te vullen.

Interactieve workshops

Tijdens deze dag kun je workshops volgen bij verschillende vakken van school, er is voor ieder wat wils. Creatievelingen kunnen bijvoorbeeld meedoen aan workshops tekenen of dansen, maar je kunt ook een kijkje nemen bij onze sciencevakken.
 

Aanmelden

Om mee te doen aan de Experience Day moet je je aanmelden. Je kunt in het aanmeldformulier ook aangeven welke programma-onderdelen je graag zou willen volgen.
 (De workshop 'Break-In-Room' is inmiddels al volgeboekt)
 
 

Flyer Experience Day