Maak kennis met het Vlietland College 

 

Naast onze Open Dag op 11 januari zijn er nog andere momenten waarop je kennis kunt maken met onze school. We zetten hieronder de voorlichtingsactiviteiten gedurende het schooljaar 2019/2020 voor je op een rijtje. 

 

Informatieavond vwo en HAtheneum: 20 januari  

Op maandag 20 januari (start 19.30 uur) organiseren we een speciale informatieavond voor het vwo (atheneum) en het HAtheneum. Onze vwo-klassen onderscheiden zich doordat we al vanaf de brugklas aan de slag gaan met academische vaardigheden. Het HAtheneum biedt kansen voor gemotiveerde havoleerlingen die willen doorgroeien naar het vwo-niveau.

Open Avond: 30 januari 

Deze avond is speciaal bedoeld voor ouders die uitgebreider kennis willen maken met het Vlietland College. U krijgt extra informatie over onder andere begeleiding, de brugklas of  inschrijven. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een algemene voorlichting over het Vlietland College. Deze avond start om 19.30 uur.
 

Experience day: 5 februari

Op woensdagmiddag 5 februari organiseren we een speciale middag voor de kinderen uit groep 7/8! Beleef het Vlietland College, je kunt van alles en nog wat doen. Denk aan een escaperoom, sport, techniek, computeren, muziek en nog veel meer. Aanvang: 13.30 uur.
> Meer informatie over de Experience Day

 

Meer informatie of vragen

Wil je op een andere manier kennismaken met het Vlietland College? Bijvoorbeeld door een dagje mee te lopen met een van onze leerlingen of een bezoek met je schoolklas aan het VLC? Neem dan contact op met jolie van den Heuvel: j.van.den.heuvel@vlietlandcollege.nl of
Peter Muires: p.muires@vlietlandcollege.nl