Maak kennis met het Vlietland College 

 

Naast onze Open Dag zijn er nog andere momenten waarop je kennis kunt maken met onze school. We zetten hieronder de voorlichtingsactiviteiten van het schooljaar 2017/2018 voor je op een rijtje. 

 

Informatieavond vwo en HAtheneum: 22 januari  

Op maandag 22 januari (start 19.30 uur) organiseren we een speciale informatieavond voor het vwo (atheneum) en het HAtheneum. Onze vwo-klassen onderscheiden zich doordat we al vanaf de brugklas aan de slag gaan met academische vaardigheden. Het HAtheneum biedt kansen voor gemotiveerde havoleerlingen die willen doorgroeien naar het vwo-niveau.
​> Meld je aan voor de informatieavond

Open Avond: 1 februari 

Deze avond is speciaal bedoeld voor ouders die uitgebreider kennis willen maken met het Vlietland College. U krijgt extra informatie over onder andere begeleiding, de brugklas of  inschrijven. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een algemene voorlichting over het Vlietland College. Deze avond start om 19.30 uur.
> Meld je aan voor de Open Avond 

Experience day: 31 januari

Op woensdagmiddag 31 januari organiseren we een speciale middag voor de kinderen uit groep 7/8! Beleef het Vlietland College, je kunt van alles en nog wat doen. Denk aan een escaperoom, sport, techniek, computeren, muziek en nog veel meer. Aanvang: 13.30 uur.
> Meld je aan voor de Experience Day

Inschrijfavonden: 25 januari en 6 februari

Als je goed na hebt gedacht over je keuze voor een middelbare school en je hebt een knoop doorgehakt, dan moet je nog ingeschreven worden. Wellicht willen jij en je ouders ook nog wel wat specifieke vragen stellen. Dat kan op onze speciale inschrijfavonden! Je wordt dan ook geholpen met het invullen van het aanmeldingsformulier zodat alles correct en volledig is ingevuld. Vergeet niet het adviesblad van de basisschool en je paspoort / ID-kaart mee te nemen. Aanvang 18.30 uur.
> Meld je aan voor een inschrijfavond

Meer informatie of vragen

Wil je op een andere manier kennismaken met het Vlietland College? Bijvoorbeeld door een dagje mee te lopen met een van onze leerlingen of een bezoek met je schooklas aan het VLC Neem dan contact op met Peter Muires: mui@vlietlandcollege.nl