Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie. Toestaan

Open Dag
Vlietland College


De volgende Open Dag is op zaterdag 14 januari 2023. Zit je in groep 7 of 8? Dan ben je van harte welkom. Je mag je ouders ook meenemen. Tijdens de Open Dag kun je op een leuke en laagdrempelige manier kennis maken met onze school, leerlingen en docenten. 


Veel te ontdekken

Er is veel te beleven op onze Open Dag. Natuurlijk kun je zien hoe onze school er van binnen uitziet. Er zijn verschillende rondleidingen door enthousiaste leerlingen. Maar je kunt ook zelf op pad. Doe bijvoorbeeld mee aan een lesje Frans, muziek of wiskunde. Of toon je van je sportiefste kant in onze grote gymzaal (met een klimmuur!). Bij tekenen kun je je creativiteit laten zien. 

Lekker ontspannen

Maar er is ook genoeg te doen om even te ontspannen. Neem een mooi boek mee (of leen er een in het studiecentrum) om lekker te lezen in onze gezellige leestent. Maak je eigen VLC-ansichtkaart in de photoboot of scoor een bakje popcorn bij de leerlingen van de feestcommissie. 

Langskomen? 

Wil jij langskomen op onze Open Dag? Leuk! Je hoeft je niet aan te melden en kunt gewoon langskomen tussen 10.00 uur en 13.00 uur. Houd deze pagina of onze Open Dag App in de gaten voor meer informatie!

> Download de Open Dag App in de Appstore of Google Play  en selecteer het Vlietland College!

Brochures Vlietland College

Benieuwd naar onze school?
> Je kunt de brochure al eens online doorbladeren 
​> Voor ouders is er ook een speciale folder

 

Open Dag van vorig jaar: een online expeditie door school 

Vorig jaar was de Open Dag vanwege corona online. Razende reporters Floor (vwo 5) en Tommy (docent Nederlands) namen de leerlingen van groep 7 en 8 op sleeptouw en verzorgden een interactieve rondleiding door onze school. Je kunt dus al zien hoe ons gebouw er van binnen uitziet, je volgt een paar leuke lesjes en je doet zelfs een spannend (en knallend) experimentje! Floor en Tommy gaan ook in gesprek met leerlingen van het Vlietland College, zodat je onze school extra goed leert kennen.  

 

 

 

__________________________________________________________________________________________________

 

Extra informatie voor ouders

Willen jouw ouders meer informatie over de brugklas?