Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie. Toestaan

Online Open Dag
Vlietland College


Op zaterdag 15 januari 2022 was de Open Dag van het Vlietland College. De Open Dag was online te volgen via een livestream. Je kunt de Open Dag terugkijken. 

 


 

Online expeditie door school 

 Razende reporters Floor (vwo 5) en Tommy (docent Nederlands) nemen je op sleeptouw en verzorgen een interactieve rondleiding door onze school. Je kunt dus al zien hoe ons gebouw er van binnen uitziet, je volgt een paar leuke lesjes en je doet zelfs een spannend (en knallend) experimentje! Floor en Tommy gaan ook in gesprek met leerlingen van het Vlietland College, zodat je onze school extra goed leert kennen.  

De VlietlandBox

Als je de online Open Dag goed wil beleven, dan gebruik je daarvoor de VlietlandBox. De Vlietland Box is een spannend pakketje boordevol leuke spullen. Je hebt de spullen in de doos nodig om actief mee te kunnen doen aan onze online Open Dag. Je kijkt dus niet alleen maar naar een schermpje, maar gaat ook écht zelf aan de slag! Als je de VlietlandBox hebt besteld, dan heb je deze als het goed is al opgehaald bij ons op school. 

Voor ouders  

Het programma van de online Open Dag is bedoeld voor leerlingen van groep 7/8 en hun ouders. Je ouders kunnen dus gezellig met je meekijken. 

Houd deze pagina of onze Open Dag App in de gaten voor meer informatie!

> Download de Open Dag App in de Appstore of Google Play  en selecteer het Vlietland College!
__________________________________________________________________________________________________

 

 

 

Brochure Vlietland College

Benieuwd naar onze school?

> Je kunt de brochure al eens online doorbladeren 

 

 

Extra informatie voor ouders

Willen jouw ouders meer informatie over de brugklas?