Open Dag
Vlietland College

 Op zaterdag 12 januari 2019 is de Open Dag van het Vlietland College. Het ideale moment om onze school wat beter te leren kennen. Op de Open Dag kun je van alles doen: volg een proefles, praat met leerlingen en leraren of doe een spannend proefje bij scheikunde. Loop ook eens op je gemak door het gebouw, snuif de geur op en neem een kijkje in de lokalen. Je bent van harte welkom! De Open Dag duurt van 10.00u tot 13.00u. 

> Je kunt ook op andere momenten kennis maken met het VLC

Proeflessen 

De leerlingen van het Vlietland College zijn vaak erg te spreken over de enthousiaste leraren op school. Wil jij weten wat ze daar precies mee bedoelen? Volg dan een van de korte lesjes die gegeven worden. 

Voorlichting voor ouders

Voor ouders zijn er verschillende voorlichtingslessen. Laat u informeren over de overstap van de basisschool naar de middelbare school. Wat komt daar allemaal bij kijken? En waarin verschilt het Vlietland College van andere scholen in de buurt? We vertellen het u graag. 

En meer… 

Maar er is meer. We beginnen de dag met een persoonlijk welkom in de aula. Je kunt dan meteen een praatje maken met een leerling of docent. Houd je van muziek maken of toneel? Doe dan mee aan de creatieve workshops. Test je kennis van de schoolvakken met een leuke speurtocht door het gebouw.  Je kunt ook gewoon een rondje lopen door de school: het gebouw in ingedeeld in themagebieden, zo vind je snel de informatie die je zoekt! 

Praktische informatie

Nog even de belangrijkste informatie op een rij: 

  • Wanneer: zaterdag 12 januari 2019 van 10.00u tot 13.00u
     
  • Waar: Vlietland College, Apollolaan 262 in Leiden 
     
  • Aanmelden voor de Open Dag is niet nodig
     

Klik op onderstaande foto om alvast een een idee te krijgen van onze school!

Andere voorlichtingsmomenten

Kun je niet komen op de Open Dag? Geen nood. Er zijn nog andere mogelijkheden om kennis te maken met onze school. 
 
 

Extra informatie

Wil je meer informatie over de brugklas of alvast het programma van de Open Dag bekijken? Klik dan op onderstaande foto's!