Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie. Toestaan

Nieuws

Het studiecentrum van het VLC zoekt vrijwilligers

Het studiecentrum van het Vlietland College zoekt vrijwilligers!

Het studiecentrum is een plek waar leerlingen zelfstandig en in rust kunnen werken. Daarnaast kunnen leerlingen in het studiecentrum onder andere gebruik maken van een collectie jeugdliteratuur, Nederlandse, Duitse, Engelse, Franse literatuur, naslagwerken en informatieve boeken. 

In het studiecentrum van onze school werken twee vaste medewerkers die door vrijwilligers worden ondersteund. Deze vrijwilligers zijn ouders van onze leerlingen die een of meerdere dag(delen) per week komen helpen. Wij willen dit team van vrijwilligers graag uitbreiden. Daarom zoeken wij enthousiaste ouders met een flexibele instelling die het leuk vinden om in de dynamische omgeving van het Vlietland College met leerlingen te werken.

Wat gaat u doen?

Na een inwerkperiode bestaan de werkzaamheden o.a. uit het innemen en uitlenen van boeken, het registreren van het computergebruik, het opruimen van ingeleverd materiaal, toezicht houden en het assisteren bij het kastklaar maken van boeken.

De werktijden:

We zoeken nu vrijwilligers voor de dinsdagmiddag, woensdagmiddag, donderdagochtend en eventueel flexibele invaluren op andere dagen.  De werktijden zijn van 9.00 uur tot 12.15 uur en van 12.00 uur tot 15.15 uur. De school biedt een vrijwilligersvergoeding aan op jaarbasis. 

Als u zich betrokken voelt bij onze school en het leuk vindt om met leerlingen te werken neem dan contact op met mevr. Van Zijl of mevr. Soetens. We zijn telefonisch bereikbaar via het reguliere nummer van school op 071 576 9243 of via de mail.

 

Graag tot ziens in het Studiecentrum!

 

Ellen van Zijl        e.van.zijl@vlietlandcollege.nl

Marja Soetens        m.soetens@vlietlandcollege.nl

 terug