Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie. Toestaan

JaarkalenderHier vind je de toetsweken, vrije dagen en vakanties tot aan de zomervakantie van 2021. Ben je op zoek naar een uitgebreider jaarprogramma waarin bijvoorbeeld ook excursies of sportdagen staan opgenomen? Kijk dan in de jaaragenda  op het leerling- of ouderportaal. 


12 01
Ophalen VLIETLANDBOX 2022

Heb jij je VlietlandBox besteld?

Dan kun je deze op woensdag 12 of donderdag 13 januari komen ophalen tussen 15:00 en 17:00 uur.

Voor ons schoolgebouw is dan een feestelijke Drive-Through  gebouwd (zowel een autoroute als een fietsersroute!) zodat je snel jeVletlandBox kunt ontvangen!

 

Tot dan!

13 01
Ophalen VLIETLANDBOX 2022

Heb jij je VlietlandBox besteld?

Dan kun je deze op woensdag 12 of donderdag 13 januari komen ophalen tussen 15:00 en 17:00 uur.

Voor ons schoolgebouw is dan een feestelijke Drive-Through  gebouwd (zowel een autoroute als een fietsersroute!) zodat je snel jeVletlandBox kunt ontvangen!

 

Tot dan!

14 01
Ophalen VLIETLANDBOX 14 en 15 januari

De VlietlandBox

Als je de online Open Dag goed wil beleven, dan gebruik je daarvoor de VlietlandBox. De Vlietland Box is een spannend pakketje boordevol leuke spullen. Je hebt de spullen in de doos nodig om actief mee te kunnen doen aan onze online Open Dag. Je kijkt dus niet alleen maar naar een schermpje, maar gaat ook écht zelf aan de slag! Als je de VlietlandBox hebt besteld, dan heb je deze als het goed is al opgehaald bij ons op school. 

De VlietlandBox alsnog ophalen?

Mocht het je nog niet gelukt zijn om een VlietlandBox op te halen dan kan dat nog op:

  • vrijdag 14 januari tussen 15:30 en 16:15 uur
  • zaterdag 15 januari tussen 09:00 en 09:30 uur
15 01
Open Dag Vlietland College (voor groep 7 en 8)

> Meer lezen over de Open Dag 
De Open Dag van het Vlietland College wordt ieder jaar heel druk bezocht. Leerlingen uit groep 7 en 8 kunnen dit jaar weer een kijkje nemen in de keuken van onze school. Er wordt informatie gegeven en je kan leuke proeflesjes volgen! 
De Open Dag begint om 10:00 uur.

 

17 01
Roostervrije dag

Vandaag is het een roostervrije dag voor alle leerlingen. De leerlingen kunnen deze dag gebruiken ter voorbereiding op toetsweek 2. 
Voor alle personeelsleden is het vandaag een studiedag.

18 01
TON-dag 2 (schooljaar 21/22)

Vandaag is de tweede TON-dag van dit schooljaar. Als voorbereiding op de eerste toetsweek spijkeren we leerlingen in kleine groepjes bij (Terug Op Niveau).

19 01
Toetsweek 2

Afmelden in toetsweek 2 (19 t/m 25 januari 2022)
Ziekmeldingen in de toetsweek vinden op de gebruikelijke wijze plaats. Ook afwezigheid van leerlingen die in verband met Corona-gerelateerde klachten moeten verzuimen, kan op de gebruikelijke wijze worden doorgegeven. (vóór 08:30 uur)
Voor examentoetsen geldt dat ouders hun kind tussen 8.30 - 9.00 uur telefonisch bij de  afdelingsleider af moeten melden.

28 01
Inhaaldag en reparatiedag VLC

Leerlingen kunnen worden opgeroepen om gemist en/of niet gemaakt werk (practica, handelingsdelen, e.d.) uit de afgelopen periode in te halen.

Ook gemiste toetsen uit toetsweek 2 worden vandaag ingehaald. 

Indien leerlingen meerdere toetsen (meer dan twee) hebben gemist worden er ook op maat afspraken gemaakt voor het inhalen van de overige toetsen.