Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie. Toestaan

Anglia: English in Action since 1996!


Voor leerlingen van mavo 3 en 4

 

Ben jij ambitieus en heb je talent voor Engels? Voor Mavo Excellent-leerlingen biedt het Vlietland College een speciaal programma Engels aan. Je wordt voorbereid op een officieel internationaal gecertificeerd diploma. Dit Anglia diploma voldoet aan de Europese referentiekaders en is een  meerwaarde voor jouw portfolio en cv.
 

Uitstekende beheersing van het Engels

Een uitstekende beheersing van het Engels wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Je wordt sneller aangenomen bij de vervolgopleiding van jouw keuze en het vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. Ook als je van reizen houdt en misschien zelfs overweegt om in het buitenland te gaat studeren of werken is Engels een echte ‘must’.

Extra lessen Engels

Als je kiest voor Anglia, dan kies je voor een uur extra Engels in de week. Tijdens deze lessen wordt de nadruk vooral gelegd op de actieve vaardigheden schrijven en spreken. Je leert onder andere essays en brieven schrijven en traint je fluency met verschillende spreekvaardigheidsopdrachten. Uiteraard wordt er ook aan een mooie uitspraak gewerkt. Let wel op: Anglia is geen bijles Engels!

Anglia niveaus

Pre-intermediate
Intermediate
Advanced
Proficiency

Voorwaarden voor deelname

Leerlingen die mee willen doen maken een Placement Test aan het begin van elk jaar van deelname om te bepalen of hun niveau goed genoeg is om mee te kunnen doen. Ook moet je minstens een 7 voor je reguliere Engels lessen staan.

Kosten en meer informatie 

Anglia Engels kost € 185,- per schoojaar. Neem voor meer informatie over Anglia Engels contact op met Inger Klijnhout: kly@vlietlandcollege.nl

Doe je havo of vwo en wil je ook graag excelleren in Engels? Klik dan door naar de pagina over:
> Cambridge Engels