Deze website maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie. Toestaan

Maak kennis met het Vlietland College 

 

Een nieuwe school kiezen is altijd spannend, maar we begrijpen goed dat het in deze gekke tijd nog wat spannender is, Wij vinden het belangrijk dat je kunt voelen of je je thuisvoelt op een school, want op jouw nieuwe school breng je misschien wel vier, vijf of zelfs zes jaar door. Op het Vlietland College doen we er daarom van alles aan om jou toch kennis te laten maken met ons. We zetten alle mogelijkheden graag voor je op een rijtje: 

 

Rondleidingen

Wij begrijpen dat je graag onze school van binnen wilt bekijken. Dat kan natuurlijk op onze Experience Day op 9 februari, maar vanaf maandag 14 februari bieden wij rondleidingen voor groep-8 leerlingen aan. We nemen je mee door het gebouw zodat je de sfeer van het Vlietland College kunt ervaren. 

 > Meld je hier aan voor een rondleiding.

Open Dag App

In de app van het Vlietland College kun je alvast leuke en handige informatie vinden over onze school. Via deze app ben je ook op de hoogte van het laatste nieuws over onze school. De app blijft actief, ook na de open dag! Handig: Op deze app kun je verschillende middelbare scholen in deze regio vinden.

Bezoek met groep 8

Met jouw groep acht mag je een bezoek brengen aan het Vlietland College. Je krijgt dan les van een aantal van onze docenten. Omdat onze leerlingen ook op school zijn en lessen volgen, kun je goed zien hoe het er bij ons aan toegaat. Jouw juf of meester kan hiervoor een afspraak maken. 

Open Dag - 15 januari 2022

Op 15 januari 2022 vond onze Open Dag plaats. We organiseerden voor leerlingen uit groep 7 en 8 een spetterend programma. Ga naar de pagina van de Open Dag voor meer informatie. 

Experience Day - 9 februari 2022

Onze Experience Day is elk jaar een grote happening. Leerlingen uit groep 8 konden onze school dan zelf ontdekken! Ga naar de pagina van de Experience Day voor meer informatie. 

Kennismaking ouders - 2 februari 2022

Ook voor de ouders is het belangrijk om kennis te maken met ons. Op 2 februari was het mogelijk voor ouders om het Vlietland College online beter te leren kennen.  's Avonds, vanaf 19.00u, was er een online bijeenkomst met meer informatie over onze school. 

Brochures

Voor leerlingen en ouders maken we ieder jaar een brochure waarin je meer kunt lezen over onze school. 

> Download de brochure speciaal voor leerlingen (pdf) 
> Download de brochure speciaal voor ouders (pdf)

Wil je op een andere manier kennismaken met het Vlietland College? Neem dan contact op met de afdelingsleider brugklassen en HAtheneum Jolie van den Heuvel: j.van.den.heuvel@vlietlandcollege.nl 

Heb je je keuze al gemaakt en wil je volgend schooljaar naar het Vlietland College? Meld je dan aan via het aanmeldformulier